Lezeressen schrijven...

11 juli 2017 - Is een Juki lockmachine geschikt voor een kleine stoffeerderij?

Lieve Lea,

Ik heb een kleine stoffeerderij, ik lock niet meer dan 20 meter per dag, en soms ook dagen niet. Is een Juki MO-1000 of MO-2000QVP dan voldoende? Of adviseert u een industrie? Ook in verband met ruimte heeft een machine zonder tafel de voorkeur. Vriendelijke groet, René

 

 

 

 

antwoord-lea

Beste René,

 

Ik kan me voorstellen dat als je geen ruimte hebt voor een industrie machine in een tafel, dat je een alternatief zoekt.

Maar welk model je ook kiest, onze machines zijn bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Je geeft bijvoorbeeld niet aan welke soort stof je verwerkt, dit is natuurlijk ook van belang om naar te kijken. Als je voornamelijk meubelstoffen verwerkt, adviseer ik je toch om na te denken over een industrie machine.

 

Als ik even niet van de stof uitga, dan wil ik je de MO-1000 of de MO-2000QVP toch niet adviseren. Deze lockmachines springen eruit door het eenvoudig inrijgen met lucht, maar zijn niet specifiek sterker dan de overige Juki lockmachines. Als je niet alle dagen lockt maar toch een lockmachine wilt die meters kan maken, dan adviseer ik je de MO-654DE. Maar ook hier geldt, als je naderhand toch alle dagen gaat locken doordat je werkzaamheden zich uitbreiden, is het beter om na te denken over een industrie machine.

 

Ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb geïnformeerd.

lea-succes