Lezeressen schrijven...

23 december 2011

Ik heb me vorige week laten zien wat een lockmachine is, hoe het werkt en wat je ermee kan. Mijn angsten zijn weggenomen. Ik had namelijk geen idee hoe of wat. Nu ben ik gaan snuffelen en kom steeds weer uit bij de Lewenstein 700DE. Ik heb al even de vragen en dergelijke van lezers doorgenomen en vroeg me af of deze machine ook geschikt is om gebreide stoffen mee te snijden en afwerken? En ik had het toch goed dat je de mes kunt uitschakelen of weg klappen?
Met vriendelijke groeten, Blossie
 
antwoord-lea
Beste Blossie,
De Lewenstein Multilock 700de is inderdaad geschikt om gebreide stoffen mee te snijden en af te werken. Om het golven van gebreide stoffen tegen te gaan gebruiken we het differentieel transport. Gebreide stoffen komen dan mooi glad onder de lockmachine vandaan. Ook het mes is uit te schakelen. Maar bij de meest voorkomende werkzaamheden zal je het mes nodig hebben.
Bij de meeste winkels wordt uitleg gegeven van de Lewenstein Multilock 700de. Mocht je daarna toch nog vragen hebben, kan je altijd weer kijken op www.denijverenaaimachine.nl, of je vragen stellen bij de winkel waar je je Lewenstein 700de gaat halen.
Ik wens je alvast veel plezier met je Lewenstein Multilock 700de.
groetjes-lea
 
 
 
 
 
 
 
 
Lea, dank je wel voor je uitvoerig mailtje. Nu weet ik het helemaal zeker, ik doe de Lewenstein 700de mezelf kado.