Lady Lewenstein aanpassen

Het aanpassen van Lady Lewenstein naar uw maten.

Heb je je Lady Lewenstein helemaal ingesteld, kan het nodig zijn om je paspop op een paar plaatsen aan te passen. Dit kunnen aanpassingen zijn die niet met de maatinstelknoppen zijn in te stellen, bijvoorbeeld als je ene heup hoger is dan de andere. In dat geval kan je een vulstof gebruiken om je gewenste maat te bereiken.

lady-Lewenstein-aanpassen

 • Heupen en buste:
  Gebruik polyester wattering, katoen, wol of schuim op de plekken die je opgevuld wilt hebben. Deze vulling kan je bedekken door er dunne schuin geknipte stof op vast te spelden of te tapen.
  Tip: Voor de buste kan je ook een eigen goed zittende bh gebruiken en de cups opvullen met vulstof. Controleer wel met een meetlint of je genoeg vulstof hebt gebruikt.
 • Schouder:
  Als één schouder lager is dan de andere, plaats dan lagen polyether wattering over de schouder om deze te verhogen.
 • Taille:
  Gebruik dunne strips schuim gelijkmatig rond de taille. Bouw dit in dikte op tot de juiste maat is bereikt.
 • Gaten opvullen:
  Als je je Lady Lewenstein in de breedte hebt aangepast, blijf je met open ruimtes zitten. Deze kun je afdekken met breed plakband of lint. Om je voorzijde aan te geven, kun je daar een potlood of stiklijn aanbrengen.

Overtrek:

Nog mooier is het om een overtrek voor je Lady Lewenstein te maken. Daarmee verberg je ook eventueel alle vullingen. Gebruik een stof die gemakkelijk over het lichaam rekt. Een strak t-shirt is hier heel goed voor te gebruiken. Je zou er ook voor kunnen kiezen om alleen de vullingen af te dekken met dunne schuin geknipte stof in een bijpassende kleur. De stof kan je op de paspop vastspelden of lijmen.

lea-spreekt-voor-zich